"

Log in

Activiteiten

wo dec 20 @17:00 - 07:00PM
kerstviering
vr dec 22 @12:00 - 01:00PM
12.00uur vrij
ma dec 25
kerstvakantie
di dec 26
kerstvakantie
wo dec 27
kerstvakantie

Team

 

Eric Vos

 

 

 krista

Ik ben juf Krista
Ik werk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in unit 1-4. 
De kinderen komen bij mij als ze vier jaar zijn en voor het eerst naar school gaan. Ik vind een goede sfeer in de klas heel erg belangrijk, omdat kinderen zich op hun gemak moeten voelen. Als een kind zich veilig voelt is het pas in staat tot leren (spelen). Samen met de kinderen proberen we dit te bereiken. Mede daarom vind ik samen werken, samen spelen, samen leren en samen delen erg belangrijk.
Naast veel nadruk op het sociale vlak, probeer ik het kind zich ook bewust te maken van zijn/haar werkhouding, vind ik zelfstandigheid belangrijk en leren ze hier om een taakje te plannen, wat zijn vervolg vindt in de andere groepen van onze school.

DSC 6092

Ik ben juf Ank.

Samen met juf Krista, geef ik les aan unit 1-4

Ik houd erg van sport en muziek en vind dit fijn om dit met de kinderen te doen. Als techniek coördinator vind ik het boeiend om te zien hoe kinderen tot een eigen creatieve oplossing komen van een probleem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 Cclaudia van Dijk

 

Mijn naam is juf Claudia.

Ik geef  samen met Ingrid les  in Unit 5-8
Op OBS Klim-op vind ik het erg gezellig. We proberen altijd goed voor elkaar te zorgen en elkaar te helpen. Dit zorgt voor een fijn leef- en werkklimaat op onze school. Het is ook erg boeiend om steeds in ontwikkeling te blijven. Zo staan we nooit stil maar zijn we altijd bezig vooruit te komen. Dit op verschillende vakgebieden zoals rekenen en taal, maar ook in sociale omgang met elkaar. Dit laatste is minstens zo belangrijk.

 

DSC 6123

Ik ben juf Marcella

Ik werk wisselend in alle groepen.

Tijdens deze uren begeleid ik kinderen individueel en in kleine groepjes in de klas die extra hulp nodig hebben.
Ik vind dit werk erg leuk, omdat je kinderen stap voor stap vooruit ziet gaan, wat erg motiverend is.

 ingrid

 

Ik  ben juf Ingrid


Samen met juf Claudia werk  ik in de unit  van groep 5,6,7 en 8. Zelf ben ik gek op sport en daarom vind ik gym erg leuk en belangrijk om te geven. Gym zorgt ervoor dat kinderen grenzen verleggen, elkaar helpen en vertrouwen vinden in zichzelf en een ander. Deze punten zijn ook van toepassing in de klas, zo wordt er gezorgd voor een fijn leer- en leefklimaat.
Ik kijk uit naar komend schooljaar! 

 

 

 


 

Annabel

 

Ik ben juf Annabel

Ik ben HVO docente en geef les aan de groepen 3, 4, 5 en 6.

Ik geef Humanistisch Vormings Onderwijs op basisscholen van de stichting O2A5.

 Nathalie

 

Ik ben Nathalie en vanaf  6 februari 2017  ben ik intern begeleider op de Klim-op.

Ik werk op maandag op de Klim-op en ben ik ook Ib-er op het Tweespan Giessenburg en Schelluinen en de PWS in Lexmond.

Samen met de leerkrachten ben ik verantwoordelijk voor de zorg op school. Zorg kan je van vele kanten benaderen.  Als er tijdens de ontwikkeling van uw kind vragen zijn, die zowel u als de leerkracht moeilijk kunnen beantwoorden of waar geen antwoord op gevonden kan worden, kom ik als intern begeleider in beeld. Samen met u en de leerkracht kijken we of duidelijk is wat uw kind nodig heeft op school. Meerdere malen per jaar zal ik met de leerkrachten, alle kinderen bespreken en zullen we afspraken maken over de te maken ontwikkeling.

 

 

.

volg ons op twitter
volg ons op facebook
Find us on Facebook
Follow Us